15

HOLZ-HER EVOLUTION – Fenomenálne 3D prvky!

HOLZ-HER EVOLUTION 7405

Evolution 7405 2020

… je štandardným vertikálnym vŕtacím a frézovacím CNC strojom, ktorý na minimálnej ploche dokáže vo Vašej dielni vyrobiť aj špeciálne dielce. Okrem vŕtania a frézovania je s ním možné vyrábať aj fenomenálne 3D prvky (viď obrázok dolu).

Evolution 7405 2020 3d Prvky

EVOLUTION dokonale spĺňa požiadavky na minimum pracovnej sily a pomáha rýchlejšie realizovať požiadavky zákazníkov. Štandardný softvérový balík CAMPUS/NCHops vytvára ideálne podmienky pre jednoduché programovanie a efektívne spracovanie. Úplne interpolujúce osi umožňujú aj vizuálne príťažlivé štruktúry, ako sú tu zobrazené trojrozmerné stropné prvky. Efektívne 4-stranné kompletné obrábanie až do 1500 mm bez opätovného upnutia tiež enormne znižuje časy obrábania.

 

Otvorené rozhranie HOLZ-HER EVOLUTION umožňuje bezproblémové pripojenie popredných priemyselných programov a CAD/CAM softvéru. HOLZ-HER EVOLUTION tak svojim užívateľom ponúka CNC presné individuálne opracovanie v dokonalej stolárskej kvalite.

 

HOLZ-HER EVOLUTION 7405 si na jeseň 2022 budete môcť naživo vyskúšať aj v našom Technologickom centre avšak už predtým Vám ho radi predstavíme u niektorého z našich zákazníkov. Stačí dohodnúť termín jeho prezentácie, preto neváhajte a opýtajte sa nás, ako môžete modernizovať Vašu výrobu.
K dispozícii sme vám na našich kontaktných údajoch.

 

 

Samuel F a š k o
konateľ spoločnosti
+421 903 554 200
samo@kral-zilina.sk
info@kral-zilina.sk

Napíšte nám

telefonickyemailom